Верея излиза да обърка сметките и на Левски – „сините“ се готвят за нов разгром

7 Dni Futbol10.12.201600

В 15:00 часа днес на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора Левски гостува на Верея в двубой от 18-ия кръг на Първа професионална лига. „Сините“ са абсолютен фаворит в срещата, въпреки че новаците объркаха не малко сметки през този сезон. На „Герена“ обаче те ядоха здрав пердах 0:4 и днес ще бъдат по-предпазливи, макар и домакини.

Александър Томаш ще разчита на всичко най-добро. Иван Караджов ще започне на вратата и карето Илиев, Мунин, Хасани и Слаев ще е пред него. Ангелов и Балде ще са дефанзивните полузащитници, а пред тях в ролята на плеймейкър ще е Елиаш. Цветанов и Еужение ще действат на двете крила, а атаката ще води Сукуна.

В същото време гостите все още не могат да използват Георги Костадинов, който не е напълно възстановен. Затова Топузаков ще заложи на Йоргачевич под рамката, а в защита ще действат Минв, Пиргов, Александър Александров и Сашо Александров. Де Ноойер ще е в ролята на опорен халф, а пред него Бурабия и Прохазка ще имат по-креативни футкции в средата на терена. Аниете и Нар ще стартират на двете крила, а атаката ще води Адениджи.

Верея е на 7-о място с 22 точки и се държи стабилно в средата на таблицата. Левски пък е втори на 6 точки и с мач повече от Лудогорец и се надяват разградчани да допуснат грешка срещу Локо Пд, за да успеят да намалят разликата със своя победа днес.

ВЕРЕЯ – ЛЕВСКИ

Вероятни състави:

ВЕРЕЯ: Караджов, Слаев, Хасани, Мунин, Илиев, Ангелов, Балд, Елиаш, Еуженио, Цветанов, Сукуна

ЛЕВСКИ: Йоргачевич, С. Александров, А. Александров, Пиргов, Минев, Де Ноойер, Прохазка, Бурабия, Нар, Аниете, Адениджи

Стадион: „Трейс Арена“, Стара Загора
Съдия: Стефан Апостолов
Начало: 15:00 часа

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *