Само в 7DniFutbol.bg

Янев остава здраво стъпил на земята: Перфектен мач, но пътят пред Нефтохимик е много дълъг

7 Dni Futbol09.12.201610

Старши-треньорът на Нефтохимик Христо Янев остана доволен то победата на неговия тим срещу Ботев с 4:0, но в никакъв случай не иска това да “праща футболистите в облаците” и все още изисква сериозна работа и раздаване от всички.

“Днес показахме лице, което искаме да виждаме всеки мач. Видяхме агресия, желание и самочувствие. Мога само да поздравя футболистите. Като отбор не трябва да се задоволяваме от този мач, има доста дълъг път пред нас. Мисля, че имаме достатъчно качество и момчета, които осъзнават как можем да постигнем целите си.”

“Всичко опира до личната мотивация на всеки един от нас. Днес момчетата бяха перфектни, но не трябва да се заблуждаваме. В сложна ситуация сме, не бива да летим в облаците, а по-скоро това да е основа на нещо по-добро. Като дойде времето, ще говоря с всеки един от отбора и ще поставя нещата така както аз ги искам.”

“Всичко може да се случи срещу Левски, важното е как ние ще приемем ситуацията. Те са един от претендентите за титлата и от стъпването на терена, всеки трябва да се раздава. Работя, искам и се опитвам да заразя всеки един от отбора с моята мотивация. Все още чакам резултатите за UEFA Pro лиценз, обучението беше много полезно и се надявам тези, които го минахме да сме хората, които да сложат основите на развитието за българския футбол.”, завърши Янев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ