Само в 7DniFutbol.bg

Изненада в Русе! Дунав си стисна ръцете с трима за довиждане

7 Dni Futbol09.12.201660

ФК „Дунав“ се разделя с трима футболисти. Евгени Александров, Янислав Иванов и Спас Георгиев вече подписаха споразумения с клуба, че двете страни нямат претенции една към друга. Информацията съобщи изпълнителният директор Ивайло Петков.

Янислав Иванов пристигна най-рано от тях в Русе. Той подписа с „Дунав“ точно преди година, когато отборът се бореше за промоция в елита. Снажният полузащитник обаче така и не успя да се пребори с конкуренцията в халфовата линия и двете страни предпочетоха да се разделят, за да може и той да потърси по-добра реализация и повече игрови минути другаде.

Спас Георгиев пък бе първият обявен летен трансфер в русенския клуб. Юношата на „Славия“ и бивш футболист на „Монтана“ и „Добруджа“, игра преди това и в Шотландия. Той дори започна като титуляр, но постепенно бе изместен от конкуренцията по крилата и все по-радко имаше шанс за изява.
Вратарят Евгени Александров засили сериозно борбата за титулярно място под рамката с идването си това лято от „Литекс“. Мартин Луков и Станислав Антонов обаче се добират до поста в официалните срещи. Взаимодействието им с отбраната, в която се включва на моменти и целия отбор води до там „драконите“ да са сред отборите с най-малко допуснати голове в родния елит.

Ръководството на „драконите“ благодари на тримата за демонстрираните качества и професионализъм по време на престоя им в клуба и им пожелава успешна реализация занапред.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *