Само в 7DniFutbol.bg

Майкъла взриви новината за Наско в ЦСКА: Той отдавна помага на Гриша Ганчев!

7 Dni Futbol09.12.201680

Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев внесе допълнителен взрив в новината на БТА от тази сутрин, че легендата на Левски Наско Сираков може да бъде назначен като спортно-технически директор на “Българска армия”. Лично Гриша Ганчев е обсъдил такава възможност с “червените” фенове, а Майкъла разкри, че Сираков отдавна дава съвети на бизнесмена.

“Наско Сираков от дълги години помага на Гриша Ганчев и всичко е възможно. Наско е най-добрият спортен директор в България. Доказано име е и качествата му като спортно-технически директор са неоспорими, но еновете ще са против подобно назначение. Не трябва да се забравя, че Сираков е направил много злини на клуба в спортен аспект – легенда е на “Левски” като футболист и ръководител. Който плаща обаче – той поръчва музиката. Ако г-н Ганчев и ръководството на ЦСКА преценят, че Наско Сираков може да помогне на клуба..”, заявява Георги Илиев пред агенция ПИК.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ