Само в 7DniFutbol.bg

Топчо строи футболистите да гледат видео преди Верея

7 Dni Futbol09.12.201610

Треньорът на Левски Елин Топузаков направи дълъг ви­деоразбор на тима преди визи­тата на Верея. Двубоят срещу новака в Първа лига е утре. Мачът на стадион “Трейс Аре­на” в Стара Загора започва от 15:00 часа.

Топузаков обърна внимание, че в последните си срещи заралии трудно допускат голове. В предишния кръг те загубиха с 1:2 от Ботев Пловдив, но пре­ди това бяха в поредица от 6 срещи без поражение в първен­ството – три равенства от по 1:1 и три победи с по 1:0.

За този двубой Елин Топуза­ков ще може да разчита на централния защитник Дими­тър Пиргов. Той пропусна ус­пеха с 1:0 над Славия заради наказание, но сега е на линия. Бра­нителят ще бъде титуляр в Стара Загора. Пиргов ще си партнира с Александър Алек­сандров в центъра на ариер-гарда, а на пейката ще седне Сърджан Лукин.

Аут за мача с Верея са трай­но контузените Георги Коста­динов и Деян Иванов. Послед­ният не е играл през този се­зон заради травма.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ