Само в 7DniFutbol.bg

Кметът на Горна Оряховица: Мачът с ЦСКА е жадуван от години

7 Dni Futbol09.12.2016101

БФС обяви, че Локомотив може да приеме ЦСКА на собствения си стадион в Горна Оряховица, което хвърли в екстаз местните привърженици.

Това потвърди и кметът на града – Добромир Добрев, който говори пред Дарик след решението на родната футболна централа.

“Всички сме готови за двубоя. Това събитие е жадувано години наред и най-после е на път да се случи. На този стадион ще стане празник не само за града, но и за цялата област. Винаги има детайли за изчистване при всяко строителства. Но до началото на мача ще бъдат изпипани”, коментира Добрев.

“Ще има много хора, Горна Оряховица е футболен град. В момента се пише история. Кметове ще идват и ще си отиват, но това събитие ще остане в историята. Резултатите ни ще се подобрят с подкрепата на публиката. Прогнозата ми? Твърда единица!”, добави Добрев.

коментар

  • City

    09.12.2016 at 9:46

    Аман от селски, комплексирани пръчки. Още клечат мангали около поляната, която са нарекли стадион за 5000 зрители, кметът цвили с телешки възторг, кръчмари пекат кебапчета от ГМО-продукти. Идилия. Селяния до шия!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ