Само в 7DniFutbol.bg

Гонзо се отказа “Балчик Къп”, избра си двама от Черноморец за проби

7 Dni Futbol08.12.201650

Черно море отказа да участва на предстоящия през зимата международен футболен турнир „Балчик Къп“.

Причината е, че от “Тича” вече са предвидили зимен лагер в Турция, където ще проведат втората част от зимната си подготовка. На турска земя варненци ще изиграят пет контроли с добри съперници, които вече се уточняват.

Припомняме, че през миналата зима “зелено-белите” предпочетоха да се готвят във Варна, където взеха участие в Балчик къп вместо лагер в Анталия, а в последствие през първенството отчетоха това тяхно решение като грешка.

В същото време стана ясно, че Черно море и Черноморец (Балчик) са се разбрали за спаринг през подготовката, който по всяка вероятност ще е последен за “моряците” преди старта за първенството. Преди него варненци ще представят отбора за пролетта.

По време на подготовката Георги Иванов пък ще тества двама футболисти от тима на балчиклии – Николай Иванов и Петко Цанков. Интересното е, че те са кадри на “моряците”, родени са през 1995 година. Петко Цанков е играл още за Калиакра и в Добруджа. С представянето си през годината двамата демонстрират значително израстване в тима от Балчик и затова треньорът на Черно море иска да ги види през подготовката.

Дуото ще мине едноседмични проби при моряците през януари и ще бъде тествано поне в една контрола. Едва тогава Гонзо ще прецени дали иска Петков и Иванов в състава си за пролетния дял от шампионата в Първа лига.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ