Само в 7DniFutbol.bg

Ганчев реши: Ще плаща за нападател! Ето опциите

7 Dni Futbol08.12.201651

ЦСКА ще купи играч през зимата. На “Армията” искат да се подсилят с качествени чужденци, а такива на пазара със свободни агенти са трудно откриваеми. Затова е било взето решението червените да инвестират в привличането на играч, като средствата ще са насочени приоритетно към централен нападател. Набелязани са 5-има чужденци за този пост и техните изяви се наблюдават вече близо два месеца, пише “Тема спорт”.

Търсят се футболисти и на още 2-3 позиции – централен защитник и поне едно крило са до голяма степен задължителни, а вратар е по-скоро на принципа “Ако изскочи нещо добро”.

Червените може да се ограничат и само до едно или две попълнения през зимата. В клуба са наясно, че с настоящия спортно-технически потенциал до голяма степен ще си осигурят място в тройката, а зимата не е най-благоприятният период за селекция. Затова е възможно привличането на “тежката артилерия” играчи, каквато със сигурност ще има, да бъде отложено за лятото.

Кой е нападателят, набелязан от ЦСКА в Бразилия вижте тук

коментар

 • POLYTRON

  08.12.2016 at 16:07

  КОГА ПРЕЗ ЛЯТОТО??? АКО ЦСКА ИСКА ДА НАПРАВИ НЕЩО ПО-ДОБРО В ЕВРОПА, ТРЯБВА ДА ГИ ВЗЕМЕ СЕГА, ЗА ДА СЕ ОБИГРАЯТ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ!!!!
  ОТ ОФАНЗИВЕН ХАЛФ СЪЩО ИМАМЕ НУЖДА!!! АКО МАНОЛЕВ НАПУСНЕ ЩЕ ТРЯБВА И БЕК…….
  ИСТИНАТА Е, ЧЕ ЕДИН ОТБОР СЕ ГРАДИ 3-4 ГОДИНИ ДОКАТО ЗАПОЧНЕ ДА ДАВА СОЧНИ ПЛОДОВЕ!!!!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ