Само в 7DniFutbol.bg

За ЦСКА вариантът “български треньор” е само един и той не е Любо Пенев

7 Dni Futbol08.12.201650

ЦСКА има насока за треньорския пост от зимата – оставане за постоянно на Стамен Белчев или привличането на чужденец със солидна визитка. Армейците все още нямат окончателно решение, а и не са стартирали преговори с конкретен специалист. В най-скоро време обаче това ще се промени, тъй като липсата на твърдо решение бави организирането на зимната подготовка.

Приоритетен избор за клуба е да се назначи наставник от чужбина, най-вероятно от региона на Източна Европа. Идеята е той бъде утвърдено име и да е постигнал успехи. Що се отнася до привличането на наставник от България, този въпрос засега не стои на дневен ред. На “Армията” нямат приоритетен вариант, като Любослав Пенев в момента не е опция. Ако треньорът бъде българин, то това почти сигурно ще е Стамен Белчев. Той е временно начело на ЦСКА до края на годината, но ако клубът не успее да намери подходящ чужденец и ако Белчев завърши победно двете срещи, то шансовете му да остане на кормилото се повишават чувствително.

Ръководството на клуба ще опита най-късно в рамките на две седмици да стартира преговори с чужденец, пише “Тема спорт”. Изборът на треньор касае пряко зимната подготовка. ЦСКА е договорил лагер в Испания, за който се знае още отпреди месец. Все още обаче не е подписан контракт, тъй като нов наставник би могъл да поиска подготовката да е на друго място. Относно селекцията армейците вече са избистрили определена група играчи, които наблюдават.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ