Само в 7DniFutbol.bg

Ганчев защити собственика на Левски: Русев е много добър бизнесмен, дано се справи

7 Dni Futbol07.12.201620

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев коментира ситуацията в лагера на Левски. Босът на армейците защити Спас Русев и отсече, че той е правилният избор за собственик на сините.

„Спас Русев е много добър бизнесмен, почтен човек за мен. Аз мисля, че той ще се справи и ще подсигури необходимите средства, които им трябват. Издръжката на тези два клуба, Левски и ЦСКА, не е като в някои нормални клубове. Тук има различни интереси, на които трябва да се устоява. Мисля, че Левски направиха правилен избор, не знам… Аз му пожелавам успех, дано да се справи.“
„Как да е подставено лице Спас Русев? Какво е това подставено лице, което да ходи и да харчи по десетина милиона на година? Не е сериозно това, което се твърди. Това го пишат журналистите, те са много просветени, всичко знаят. Аз дори не чета и вестници. Гледам само филми и спортни предавания. Не гледам дори новините, не ми е интересно”, заяви Ганчев пред Нова телевизия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ