Само в 7DniFutbol.bg

Гриша Ганчев каза напуска ли ЦСКА! Ето го отговора му и каква мисия си е поставил

7 Dni Futbol07.12.201620

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев призна, че последните незадоволителни резултати на отбора са го разочаровали. Той обаче не мисли да се оттегля от клуба. Ганчев заяви, че има мисия, която трябва да довърши – а именно ЦСКА да има дом.

“Аз винаги съм разочарован, когато отборът губи точки. Аз имам мисия, която трябва да довърша – ЦСКА да има собствен дом, играчите да има къде да живеят, клубът да има модерна детско-юношеска школа, която да е Академия. Оттам натам има доста работа за вършене – строителства по Панчарево, общежития за децата се правят. Отделно с държавата още не сме се разбрали. Имаме един договор за, който изпълняваме. За вбъдеще ще инвестираме. Другото нещо, което наистина трябва да се случи е да се направи стадиона, защото този стадион на нищо не прилича. Това нещо аз не мисля, че може да се случи за 2-3 месеца, а за следващата 1,5 – 2 години. Едно, че трябва да мислим за бъдещето на отбора, едно, че трявба да си подобрим базата. Защото всички отбори в държавата ни превъзхождат в това отношение”, заяви Гриша Ганчев пред Нова телевизия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ