Само в 7DniFutbol.bg

Секретна среща в Левски! Русев привика УС на сините

7 Dni Futbol07.12.2016100

Секретна среща по високите етажи в Левски се е състояла в началото на седмицата. Управителният съвет на клуба се е събирал, за да бистри бъдещата политика. Само допреди няколко месеца сбирките на сините шефове бяха публични. От клуба обявяваха дори дневен ред на Управителния съвет. А след това на пресконференция бяха обявявани всички решения. Така и феновете бяха наясно накъде върви любимия им клуб. Сега обаче всичко отново е обвито в мъгла.

Със сигурност, една от темите, които са дискутирали сините шефове е с какъв бюджет ще разполагат за 2017-а година или поне до завършването на първенството. Ясно е, че основните приходи ще са свързани с получаването на средства от най-големия спонсор. Собственикът на Левски Спас Русев очаква да види и резултата от пълния одит на клуба. Той обеща, че той ще бъде публикван на официалния сайт, а наред с това ще бъде одобрена и програма за развитие. Крайният резултат от нея трябва да бъде превръщането на Левски в самоиздържащо се дружество.

От „Герена“ вече обявиха, че нямат да погасяват средства на настоящи или биши служители и футболисти. Дълговете към НАП свити на 3,8 милиона лева и се ослужват регулярно.

На сбирката на Управата са присъстали спортният директор на Левски Станислав Ангелов и главният скаут Георги Чиликов. Те са представили свои доклади. Първият е дал отчет за играта на отбора, а вторият за набелязаните играчи за селекция и срещу какви суми те могат да пристигнат на „Герена“.

Според хора от клуба двамата са излезли не особено позитивни след сбирката, което навежда на мисълта, че няма да разполагат с кой знае какви възможности за прилична зимна селекция. Вероятно и подготовката през паузата няма да е при квалитетни условия, каквито подобава на клуб от ранга на Левски.

„Тема Спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *