Само в 7DniFutbol.bg

Инспекцията в Горна Оряховица приключи! До часове става ясно къде ще гостува ЦСКА

7 Dni Futbol07.12.2016291

Трима представители на БФС инспектираха ремонта на стадион „Локомотив” и БФС трябва да излезе с решение ще даде ли лиценз на спортното съоръжение за мачове в Първа лига днес. Въпреки че ремонтните работи са още в ход, домакините твърдят, че ще са напълно готови да посрещнат ЦСКА на 11 декември, като спазят всички изисквания на Футболната централа, пише Regnews.

1

Вчера се монтираха новите осветителни тела на последния пилон и днес започват 72-часови проби на осветлението. Също днес ще се монтира тунелът към административната сграда. До събота напълно ще бъдат завършени съблекалните, ще се дооформи клетката за гости и ще се монтират последните седалки във ВИП ложаша. Започва и насипване със сгурия на пистата около терена и валирането й. В събота стадионът трябва да се почисти и в неделя да посрещне „армейците” за последното домакинство на „Локо” преди зимната пауза.

коментар

  • Barbylon

    07.12.2016 at 13:19

    Тази дописка е все в бъдеще време, а комисията била минала днес (сряда). Ако им разрешат да играят (не се съмнявам, че ще е така), това ще бъде поредното доказателство за безпринципност. Спомнете си колко време ЦСКА игра на В.Левски, само защото катеричките около Армията цвъкали от дърветата и не ползвали тоалетна хартия, а пък врабчетата не пеели като славеи. Вярно е, че държавата ни е смешна, но БФС е направо цирк, в който играят само клоуни.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ