Само в 7DniFutbol.bg

Ето ги решенията, с които се променя ЦСКА! Два важни хода на Белчев обръщат късмета на “червените”

7 Dni Futbol07.12.201670

ЦСКА подновява тренировки днес от 15:00 часа. Заниманието на отбора ще се проведе на “Армията” и ще бъде след фотосесията за календара. То е първо за седмицата, след като играчите получиха почивка в понеделник и вторник. Руй Педро и Рубен Пинто ще вземат пълноценно участие в него.

Червените имаха натоварен график през последните 7 дни, в които изиграха 3 мача -с Верея 1:1 на 27 ноември (неделя), с Нефтохимик 2:0 на 1 декември (четвъртък) и на 4 декември (неделя) с Пирин 2:0.

През тази седмица временният треньор на ЦСКА Стамен Белчев ще наблегне на подобряването на два елемента от играта на отбора. Единият е до болка познатият проблем със статичните положения. Армейците имаха изключително ниска ефективност в атака при такива ситуации, но и когато трябваше да се отбраняват, също не бяха стабилни. Белчев обаче има идеи, с които да коригира пропуските. Червените вкараха след центрирания от корнер в два поредни мача – с Нефтохимик и Пирин, а преди това изобщо не го бяха правили 3 месеца. Белчев смени изпълнителя на статични положения, като сега приоритетен избор е Кирил Десподов.

Треньорът на ЦСКА също така иска да подобри и играта по фланговете. Той настоява за повече ефективност и агресия от страна на крилата. Срещу Пирин си проличаха указанията на Белчев да се атакува основно по фланговете, но приносът на Десподов и Кулма бе скромен, а и бекове-те Недялков и Манолев също не бяха ефективни. Затова и Белчев ще продължи да отиграва атаки по крилата в тренировките.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ