Само в 7DniFutbol.bg

Легенда на Левски помля Люпко: Тотално неадекватен е, Виетнам му е по-близо от България

7 Dni Futbol07.12.201680

Легендарният нападал на Левски Михаил Вълчев коментира новината, че бившият наставник на “сините” Люпко Петрович започва работа във Виетнам.

“Решението на Петрович да поеме тим от Виетнам малко ме изненада в интерес на истината. Когато напускаше Левски, всички бяхме наясно, че лъже за причините, но не знаех, че чак в такава степен.

Той каза, че има здравословни проблеми и затова не може да е повече треньор, а вече има нов отбор. България му беше далеч от Сърбия, а отиде чак във Виетнам. Явно се има за младок, щом отиде на другия край на света. Не намирам какъвто и да било смисъл в решението му. Странно решение. Дори бих казал, че Люпко Петрович е тотално неадекватен.

Той е много голямо име, но с действията си на “Герена” се компрометира. Все пак, пожелавам му успех във Виетнам, но просто не биваше да постъпва по такъв начин с Левски”, каза Вълчев пред “Меридиан Мач”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ