Само в 7DniFutbol.bg

Национал извива ръцете на Левски за пари

7 Dni Futbol07.12.201660

Повече пари от Левски иска националът Георги Костадинов, за да остане. “Сините” вече са започнали преговори за подновяване на контракта му, който изтича през лятото. Ако те не се увенчаят с успех, играчът ще е свободен да преговаря с който отбор пожелае още през януари.

На “Герена” се говори, че Костадинов настоява да получи увеличение на заплатата, за да подпише нов договор. Откакто е в тима, той е твърд титуляр и е със статут на любимец на феновете. Освен това Костадинов стана и национал на България, което още повиши интереса към него. Затова е напълно нормално той да поиска увеличение на заплатата и е много вероятно от Левски да удовлетворят това негово желание.

В момента в клуба правят всичко възможно да се освободят от някои от скъпоплатените си резерви. Симон Сандберг и Сърджан Лукин са първи в списъка за гонене. Ако това се случи, на “Герена” няма да имат особен проблем да вдигнат заплащането на Костадинов, без да нарушават финансовата си дисциплина.

Скоро трябва да бъде взето решение и за съдбата на играчите, чиито договори изтичат през януари като Виктор Генев и Галин Иванов. Засега везните клонят към раздяла с тях двамата. Шефовете на “сините” ще имат доста работа през паузата, защото ще трябва да обмислят ситуацията и с още няколко футболисти, чиито контракти свършват през лятото.

“Меридиан мач”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *