Само в 7DniFutbol.bg

Бивш треньор на Левски скочи на ЦСКА: Стратегията им е грешна, за два месеца не мръднаха с този румънец

7 Dni Futbol06.12.201662

Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов атакува ЦСКА и политиката на “червения” клуб с назначението на Едуард Йорданеску. Вуцов изрази мнение пред “Тема спорт”, че стратегията на “Армията” не е правилна и при румънския треньор отборът изобщо не е прогресирал.

“Приказките там бяха, че до десетия кръг ЦСКА няма да загуби мач и ще е реален кандидат за титлата. Виждаме сега, че това нещо абсолютно не е вярно. Ясно е, че сбъркаха с Йорданеску. Няма някой, който да не го е видял. Това, че не си признават, е отделен въпрос и показва, че тяхната стратегия също не е най-правилната и най-вярната. Аз за два месеца и половина при този румънец не видях ЦСКА да израсне. Нещо положително да има? Едно силно полувреме не видях при него, с което да ме убедят, че вървят в правилна посока и че са по-добър отбор от преди. А той е скъп треньор. Не видях при него ЦСКА да е по-добър отбор.”

2 коментара

 • МС

  06.12.2016 at 12:35

  Вили (Овч.Гл.) и Кокала са ми любимите анимационни герои ! Българският футболен цирк губи , като тези неприсъстват в “елита”.
  П.С. Гонзю е друга бира – там нещата са непоправими…

  Reply

 • говедоизнасилвач

  06.12.2016 at 13:27

  Кой пък е искал акъл от тоя коч. Да си гледа говеждия орбор от Гейарена и да не се занимава с нещо, което не разбира. Великият стратег е способен само на едно- да загуби дори и спечелен мач. С тая грешна стратегия нямате победа в 7 поредни мача, а ако беше малко по-читава стратегията, още нямаше да можете да си вдинете гащите. Ама то откъде толкова акъл да го разбере. БЛИЗ, ВИЖТЕ СИ ЗАГЛАВИЯТА ТЪПИ. “СКОЧИ….”. СМЕШНИЦИ. МОЖЕ ДА СКОЧИ САМО НА ОНАЯ РАБОТА НА ГРИШАТА. ТОЧКА.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *