Само в 7DniFutbol.bg

Пелето се отказа от първият набелязан от Чиликов, чуди се и колко да изрита от съблекалнята

7 Dni Futbol06.12.2016110

Левски започва да зачерква някои набелязани предварително играчи. Хора от високите етажи на Герена обясниха, че шведското ляво крило Джонатан Ринг вече не попада в плановете им. Още преди седмица “сините” са се разминали с възможността да го имат в редиците си. Както е известно, името на Джонатан беше едно от първите, които се появиха като евентуален зимен трансфер на Герена. Ринг напусна Калмар след края на сезона и в момента изчаква предложения. Главният скаут на Левски Георги Чиликов дори пътува до Швеция, за да гледа на живо изявите на крилото, но трансфер няма да има.

Станислав Ангелов има куп дилеми в главата си, като една от тях е с кои състезатели да се раздели клубът. Ангелов всеки ден провежда разговори с треньорския щаб и скаутския екип, на които обсъждат различни теми, свързани с клуба, като приоритет е селекцията. Заговори се, че няколко футболисти са с единия крак аут от Левски. Такива са Хеан Деса и Сърджан Лукин. Чужденците взимат високи заплати, което товари клуба. Ситуацията със Симон Сандберг също е неясна. Двама от играчите на Левски са с изтичащи договори на Нова година. Става въпрос за Галин Иванов и Виктор Генев. Не е изключено все пак някой из между тях да продължи да играе със синята фланелка. Под въпрос е и бъдещето на Мики Орачев в Левски. Най-вероятно той и някои от юношите ще бъдат преотстъпени на други отбори.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ