Само в 7DniFutbol.bg

Руснак държи Славия на нокти! Дисципът го изхвърля от футбола за 1 година

7 Dni Futbol05.12.2016111

В Славия са на нокти. Треньорът Владимир Иванов и президентът Венцеслав Стефанов треперят за съдбата на най-добрият играч на “белите” през последната година – нападателят Сердер Сердеров. Руснакът плясна през ръката съдията на дербито с Левски Николай Йорданов, който му показваше жълт картон. След като му посегна, реферът директно изгони футболиста. Според наредбата на БФС Сердеров може да отнесе едногодишно наказание и глоба от 6000 лева за удар срещу длъжностно лице. Санкцията на нападателя ще стане ясна утре на редовното заседание на Дисциплинарната комисия. “Белите” са готови да обжалват наказанието, ако то бъде приложено с цялата строгост на правилника. От Славия ще се позоват на случая със Сашо Александров, който като футболист на Черно море направи бодичек на Стефан Спасов през 2012 година.

На “Овча купел” се надяват да продадат Сердеров в Русия през зимния трансферен прозорец, но с такова черно петно върху дисциплината му, цената на играча може да падне драстично.

коментар

  • Grand

    05.12.2016 at 15:28

    Време е Николай Йорданов да бъде изгонен завинахи от съдиийството! Пекалено дълго му се позволява да трупа печалби от корупция! Спрете подкупите! Проверете Имотното му състояние!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ