Само в 7DniFutbol.bg

Феновете на Левски призоваха за разум и хладнокръвие преди голямата среща

7 Dni Futbol05.12.201630

От Националния клуб на привържениците на Левски призоваха феновете да спрат самоизяждането помежду си и да помислят за “синята” общност до срещата между всички фракции. Тя ще се проведе на 11 декември в зала “Универсиада”.

Ето какво написаха от НКП в своя сайт:
“Уважаеми левскари, остават броени дни до организираното от Националния клуб на привържениците на Левски широко достъпно събрание, на което са поканени всички заинтересовани – всички членуващи и нечленуващи фракции в НКП, неорганизирани фенове от секторите А, Б и В, както и хората, подкрепящи любимия отбор пред телевизора или в интернет – от страната и чужбина.

На събитието ще бъдат разяснени взаимоотношенията на НКП с всички фракции, формални и неформални групи, както и отделни левскари. Ще бъде даден отчет с какво точно се занимава НКП и ще бъде отговорено на всички въпроси, които ви вълнуват, с цел изчистването на всяко неразбирателство и неяснота.

Събранието ще се проведе на 11 декември 2016 година в зала “Универсиада”, непосредствено преди поредното издание на традиционния боксов турнир между фракциите на Левски.

Началният час за старт на срещата е 13:30 часа. Накрая, но не на последно място – призоваваме всички до провеждането на срещата да проявим разум и хладнокръвие. Да си помислим хубаво за синята общност, като спрем самоизяждането помежду си на стадиона, по кафенета, клубове и интернет. ПОКАНЕН Е ВСЕКИ, КОЙТО НОСИ ЛЕВСКИ В СЪРЦЕТО СИ! ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЗА ЛЮБИМИЯ КЛУБ!”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ