Само в 7DniFutbol.bg

Това е новата голяма звезда в Левски! На “Герена” вече го сравняват с Гаринча

7 Dni Futbol05.12.201670

Бившият шеф на УС на Левски Николай Илиев изчетка сериозно перуанския футболист Хеан Деса. Той смята, че ако се работи правилно с него, Деса би могъл да носи разликата срещу съперниците и да е голямата звезда на „Герена”.

„Сигурен съм, че Левски сполучи с този трансфер. Трябва да му се дава повече шанс и той ще се отблагодари. Деса е футболист, който може да носи разликата срещу всеки съперник у нас. Такива са и другите нови попълнение, но просто трябва да се работи с тях и да им се вярва”, коментира Ники Илиев пред „Меридиан мач”.

Според Николай Илиев, всички проблеми с контузии на перуанеца идвали от.. . болен зъб. Преди дни Илиев разкритикува остро ле­карският екип, като разкри техни дейс­твия, с които едва не са прекратили кариерата на Деян Иванов, като са сбъркали диагноза и на Сърджан Лукин. Подобен случай имаше и с Ге­орги Костадинов, който все още се възстановява. Поредният в списъка е Хеан Деса.

„Не бяха разбрали, че има проблеми със зъб, а всички знаем колко е важ­но за един футбо­лист това нещо. От­там му тръгва проб­лем по гръбначния стълб и честите контузии, които го вадеха от игра през този сезон”, пот­върди Ники Илиев.

Най-сериозната си травма той получи по време на мача с Монтана, когато не игра един месец заради мускулен проблем.

Отделно от това, единият крак на Деса е по-къс от другия, което до­пълнително му съз­дава проблеми. То­ва го доближава да една от най-голе­мите легенди на Бразилия – Гарин­ча.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *