Само в 7DniFutbol.bg

Манолев готов да преговаря с всеки, който го иска – защитникът предупреди и за съперниците като Пирин

7 Dni Futbol04.12.201680

Станислав Манолев беше доволен след успеха с 2:0 над Пирин, при който асистира за попадението на Милчо Ангелов, но отправи и критика към всичките си съотборници, че двубои със съперници като Орлетата трябва да се решават по-рано, а не с късни голове. Ангелов реализира в продължението на срещата.

“Доволен съм, победихме, но срещу отбори като Пирин и Верея трябва да си решаваш мачовете по-рано, когато имаш положения. В края на мача те имаха положение, при което Тони Тасев, ако беше стрелял, можеха да ни изравнят”, отчете Манолев и призна, че през зимата е готов да изслуша всяка оферта, която получи.

“Нека изиграем двата мача, които ни остават и тогава ще мисля за бъдещето си. Готов съм да изслушам всеки, който ми се обади с предложение, но ще мисля след края на полусезона. Дойдоха ваши колеги от Холандия да ми вземат интервю и им казах, че в Англия е най-добрият и най-интересният футбол, а не че искам да отида да играя пак там, все пак скоро ще навърша 31 години. Разбира се, ако някой отбор от Острова ме поиска, защо не?”, сподели десният защитник и заяви, че е готов да играе отново за националния отбор, ако Петър Хубчев реши да му гласува доверие.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ