Само в 7DniFutbol.bg

Стамен Белчев: Свалих напрежението в отбора, изискванията ми са високи

7 Dni Futbol04.12.201680

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев записа втори пореден успех начело на “червените” и под негово ръководство тимът вече има 4 отбелязани гола и не е допуснал нито един. Той заяви и, че иска да вижда още по-добра игра и ще работи в тази насока.

“Доволен съм от резултата, от играта има какво да се желае, изискванията ми са високи. Припряната игра ни попречи пред вратата на противника ни попречи. Още опитам да сваля напрежението с разговори и повече диалози. Надявам се през следващата седмица, която ще е по-дълга за нас и ще имаме повече да работим пак така, да играем още по-добре в следващия мач.

При мен водещо е да играят хората, които могат да покажат най-доброто по време на тренировъчния процес. За мен не е нещо ново, трябва да стане ясно и за футболистите. Всички се влагат, имах проблеми с отделни постове. Аз решавам кой ще играе, а и конкуренцията повишава качеството.

Аз казах вече,  че съм временен треньор на отбора, до момента, в който г-н Ганчев прецени, че ЦСКА има нужда от постоянен треньор. Надявам се да бъда полезен с моя опит на младите момчета”, завърши Белчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *