Унищожителен Христо Янев! В съблекалнята на Нефтохимик ще става страшно

7 Dni Futbol04.12.201600

Треньорът на Нефтохимик Христо Янев изстреля унищожителна критика към своите футболисти след загубата 0:2 от Берое в Стара Загора. Двубоят бе от 17-ия кръг на „А” група, а шейховете остават на предпоследното място, записвайки трета поредна загуба.

„За нас няма такъв мач, в който може да излезем да се разхождаме, но де факто така се получава всеки мач. Всички отбори вкарват положенията, които създават, и оттам е много трудно да се обърне мача. Какво значи, че са ни вкарали един гол?! Ние трябва да се научим да се борим!”

„Това са хората, с които разполагаме, и нямаме право да кажем каквото и да било. Всички са основни футболисти. И три минути някой да влезе да играе, трябва да защитава името си. Има доста повече отбори, които излизат от негативни серии. Трябва и ние да го направим. Може да излезем от негативна серия срещу всеки един отбор, стига да го искаме. Корено трябва да променим начина си на мислене и поведение в течение на мача.”

„Сигурен съм, че можем да изглеждаме по различен начин през пролетта, стига да направим необходимата селекция, да вземем хората, които аз искам да вземем, и да разполагаме със състав, който да бъде конкурентен на всички останали”, каза Янев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *