Само в 7DniFutbol.bg

Неочакван проблем за ЦСКА след напускането на Йорданеску

7 Dni Futbol04.12.2016100

Неочакван проблем застигна ЦСКА след оставката на Едуард Йорданеску,

Отборът ще трябва да се снима за втори път за календар в рамките на две седмици. Повторната сесия ще се наложи заради напускането на Йорданеску. Първоначално червените си направиха голяма отборна снимка с 30 играчи на „Армията”, на която бе и целият щаб на Йорданеску. Резилът с Верея в Борисовата градина (1:1) обаче доведе до оттеглянето на румънеца. Както и до нуждата от нов календар на ЦСКА за 2017 година…

Идеята е този път да се промени форматът. Т.е. няма да има отборна снимка, а футболистите ще направят голяма фотосесия в студио, пише “Тема спорт”. Тя е планирана за тази сряда, но до вчера още имаше детайли за доизясняване. Проектът сега е да се направи календар с 12 листа, като на всеки месец ще има снимки на различни играчи. Вариантът с Йорданеску пък включваше само един кадър (отборният от „Армията”) и дните от годината под него.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ