Само в 7DniFutbol.bg

Гриша Ганчев: Държахме много на Йорданеску, но той не издържа психически и си тръгна

7 Dni Futbol04.12.2016130

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев не даде конкретен отговор какъв треньор се търси за отбора след Нова година. Той допълни, че в клуба много са държали на Едуард Йорданеску, въпреки незадоволителното представяне на отбора, но той сам е пожелал да си тръгне.

„Като изключим, че много не е задоволително представянето, всичко си е наред. Ние държахме много той (бел. ред. Едуард Йорданеску) да остане, защото по мнението на всички специалисти е едно много интелигентно момче. Доста му я ясна материята, но човекът не издържа психически и си тръгна сам. Молихме му се оная вечер да остане, прословутия мач с Верея, но той не искаше. Вика „За нищо на света не искам да оставам, искам публиката да е щастлива, явно аз съм причината” и си тръгна”, обясни Ганчев в интервю за Нова телевизия.

Той каза, че му се иска да доведе Марчело Липи, но няма как и атакува персонално журналисти, обвинявайки ги в слугинаж към Лудогорец.

“И на мен ми се иска да ангажираме Марчело Липи, ама пък него го вземаха китайската федерация да затяга националния отбор. Но ако ме питате за визия, как трябва да изглежда треньора на ЦСКА веднага ще ви отговоря. Примерно главният редактор на вестник Лудогорче Юлий Москов би се справил със задачата, заедно с там с помощниците си Кети и някакви други писачи. А като визия за спортен директор е собственика или не знам там главен редактор ли се води на сайта Лудогорче Стилиян Шишков. Те са много добре запознати с материята футбол и биха ни свършили работа. Въпросът е да дойде момента, в който да седнем и да преговаряме с тях.”, каза още Гриша Ганчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ