Само в 7DniFutbol.bg

Гриша Ганчев отсече: Зачеркнах Галчев с дебелия флумастер, никога няма да му простя

7 Dni Futbol04.12.201670

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев изрази голямото си разочарования от халфа Борис Галчев. Както е известно, той бе изваден от първия състав за няколко мача, тъй като си позволи открито да критикува чужденците в клуба. Ганчев отсече, че е задраскал Галчев с дебелия флулмастер.

“Най-много съм разочарован от него (б.р. Борис Галчев) и никога няма да му го простя това нещо. Аз с него имах 2-3 разговора, в които се бяхме разбрали каква е неговата роля в отбора. Защото е много важно да имаш такъв играч, който да е изцяло отдаден на каузата и на самия отбор. Той дали от глупост, дали от толкова акъл почна да плещи разни работи, което не му прави чест. Това си е за негова сметка. На много места е сбъркал, аз не искам да влизам в повече подробности. Само едно ще ви кажа, че аз съм го задраскал с дебелия флумастер. Първо като човек – не говоря за футболните му качества, за другите му качества и така нататък”, заяви Ганчев в интервюто си за предаването “Събуди се” по Нова.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ