Само в 7DniFutbol.bg

Топузаков отсече: Ще се борим със зъби и нокти, докато има теоретичен шанс

7 Dni Futbol03.12.201610

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков похвали играчите си за трудната победа над Славия в столичното дерби. „Сините“ се наложиха с 1:0, след двете допуснати поражения в последните два кръга. Топузаков призна, че заради загубите в тима му е имало „психическа умора“.

„Беше труден мач, може би в някаква степен и нервен. Така и очаквахме. Трябваше да бъдем концентрирани и да не се отказваме до самия край. Не се отказахме, бяхме по настоятелни и искахме повече победата. Момчетата дадоха това, което се изискваше от тях. Накрая усилията им бяха възнаградени. Голямо браво за момчетата след поредните две загуби“, коментира Топузаков.

„Трябваше да бъдем по-настоятелни и повече да владеем топката, да играем по фланговете. Може би имаше натрупана умора, както физическа, така и психическа след двете поредни загуби“, призна специалистът.

„Трите точки бяха най-важни днес, за да можем да починем след тази тежка седмица, за да имаме повече увереност за следващия мач. Футболът е игра на грешки, ние се стремим да играем все по-добре и по-добре.“

„За момента просто няма време да правим генерални промени. През подготовката ще имаме достатъчно време да работим върху тактическите неща от играта, за да можем да бъдем по-гъвкави по време на мачовете. Нашият отбор е свикнал да се бори за първото място. Докато Левски има теоретичен шанс да спечели, Левски няма да се откаже. Левски ще се бори със зъби и нокти за първото място. Ще се стремим да повторим добрата си игра срещу Верея. Отборът на Верея е в подем, ще подходим с респект“, каза още Елин Топузаков.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ