Само в 7DniFutbol.bg

Шефовете на Ботев решиха! На Коматево търсят петима нови през паузата

7 Dni Futbol03.12.201620

Ботев иска да привлече трима защитници, халф и нападател за пролетния дял на Първа професионална футболна лига. Това признаха източници от пловдивския клуб.

Проблемите с отбраната досега принудиха спортно-техническото ръководство да започне да търси необходимите попълнения, които да подсилят тази зона.  На клуба вече са предложени няколко няколко двама българи и четирима чужденци. Яснота кои ще бъдат взети на проби ще има в първите дни на януари следващата година.

С оглед на връщането в игра на Лъчезар Балтанов и Филипе Бризола в халфовата линия и нападението няма да бъдат привличани много нови футболисти. Приоритет ще бъде взимането на още един халф с дефанзивни функции и централен нападател тип таран.  Ръководството на Ботев се дава ясна сметка за състоянието на тима и няма да прави трагедии от очертаващото се класиране на “жълто-черните” във втората шестица на Първа лига.

Футболистите на Ботев продължават подготовката си за мача с Верея. Ръководството на пловдивския клуб обмисля дали да не бъде монтирана видеостена до стадиона в Коматево, за да могат феновете да наблюдават мача по телевизията и да подкрепят футболистите дори и извън стадиона. Заради наказанието на Ботев мача с Верея ще се играе пред празни трибуни


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ