Само в 7DniFutbol.bg

Великов: Може да си поставим по-високи цели от топ 6, ако измъкнем нещо от ЦСКА и Черно море

7 Dni Futbol03.12.201640

Наставникът на Дунав Русе Веселин Великов заяви, че ако отборът му вземе точки от предстоящите два мача в шампионата срещу ЦСКА и Черно море, може да мисли за топ 6. Такова мнение специалистът изрази след успеха над Локомотив Горна Оряховица с 1:0 в мача от 17-ия кръг на Първа лига.

„Може би надделяхме със страхотния колектив. Благодаря на тези момчета. Те доказаха, че са мъже. И в тези условия за работа, това са мъже. 28 точки, дори не сме мечтали. Благодаря им от сърце. Много се изписа за загубата от Пирин. Ние знаем къде са ни проблемите. Който, каквото иска да говори. Дано догодина да ни стане стадионът и да има къде да се готвим. Просто те са истински мъже“, започна Великов.

„Костадинов играе добре с глава, идеята бе да има свежест. Ненов игра два мача поред. Едно голямо евала за всички“, каза още специалистът.

„Не знам, Локо ГО е по-лошо настроен към нас. Тук се явява някаква вражда“.

„Пак казвам – нашата цел е да не изпаднем, но сега са такива позициите, че можем да мислим за топ 6. Ако измъкнем нещо от ЦСКА и Черно море, можем да мислим смело за това“, завърши Великов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *