Само в 7DniFutbol.bg

Сектор “Г” с уникален призив към всички “армейци”: За “доминиращият” Белчев, за Фелипе и за ЦСКА!

7 Dni Futbol03.12.201670

Фен клуб “Сектор Г” излезе със силен призив към всички фенове на ЦСКА за утрешния мач с Пирин. Организираните фенове дърпат тънките струни в душата на “армейците” и заявяват, че ще почетат паметта на загиналия в трагичната самолетна катастрофа в Колумбия Фелипе Машадо.

Ето какво написаха от “Сектор Г”:

Утре на Армията има мач. Климатичните условия, слабата игра на отбора – оправдания да си стоим вкъщи винаги има.

Както знаете, от скоро ЦСКА има нов треньор. Човек, който доминираше и мачкаше с дублиращия ни отбор във Втора Лига така, както го правим ние на трибуните във всеки мач. Победи и в четвъртък в Бургас. Ще го подкрепим ли в опита му да ни изправи на крака? Ще покажем ли на всички кои сме ние?

От ръководството на клуба обявиха, че по 1 лв. от всеки закупен билет ще отиде в помощ на семейството на Фелипе Машадо. Нека си припомним какво каза той в може би последното си интервю за българските медии:

“Преди няколко дни се обадих на Стойчо Младенов. Имах голямо желание да се върна в ЦСКА. Щях да се съглася на нормална заплата, която нямаше да тежи на бюджета на клуба. Аз сега съм в Англия, трябва да продължа кариерата си. Ще опитам да подпиша с “Лестър”. Винаги ще помня гола си срещу “Левски” и начина, по който ЦСКА стана шампион – с безапелационна преднина пред големия ни съперник. Може би един ден ще се върна в ЦСКА”.

Фелипе беше разбрал ориста на ЦСКА – да е безапелационно пред всички останали и носеше свещените четири букви в сърцето си. Въпреки че вече не е сред нас, №84 ще се завърне за един последен път на Армията в неделя. Във всички нас, които ще сме в Северната трибуна, подкрепяйки ЦСКА. Безрезервно и докрай. И ние ще му отдадем заслужената почит.

Е, ще бъдем ли армейци или ще се оправдаваме?
За нас изборът е само един.

ЗАВИНАГИ ОТ ЦСКА!