Само в 7DniFutbol.bg

Разкриха заплашваният играч на Берое!

7 Dni Futbol03.12.201630

Чистката в Берое е обявена още през миналата седмица и играчите, които попаднаха в черния списък на Ферарио Спасов са били известени за това в съблекалнята от директора на клуба Илко Русев. Не всички обаче са приели кротко съдбата си и са се съгласили да си тръгнат от Стара Загора. Русев и Неманя Милисавлевич са влезли в остър спор, прераснал в грозен скандал, който е завършил със заплахи към играча. Милисавлевич е футболистът, за който стана ясно, че е плашен да прекрати договора си с Берое и да се махне от клуба. Крилото обаче не мисли да се предава лесно и обмисля да заведе дело заради начина, по който Русев се опитва да го изпъди от отбора.

В съблекалнята на заралии атмосферата е тягостна, въпреки че чистката на Феро имаше за цел да я прочисти и там да останат само играчи, на които треньорът се доверява. Футболистите са загубили вяра и са под напрежение дали във всеки един момент няма да влети отново Илко Русев и да обяви, че още от тях са излишни и трябва да си събират багажа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ