Само в 7DniFutbol.bg

“Син” шок! Никаква селекция в Левски!

7 Dni Futbol02.12.2016140

Загубата в Разград може да приеме и други измерения за Левски. “Сините” допуснаха поражение с 1:2 от Лудогорец, което ги остави на 9 точки от първото място. Така титлата се отдалечава от “Герена” и ако не се случи чудо до зимата и точките да бъдат намалени, то амбициите за титла на “Герена” ще бъдат приключени.

Именно това може да промени плановете за зимна селекция на Левски, пише “Меридиан Мач”.

На “Георги Аспарухов” се гласяха да вземат 3-4 класни попълнения, с които да се атакува златото в края на сезона. Лично собственикът Спас Русев постави за цел пред отбора да стане шампион още през тази година. Нещата обаче може да се променят, като “сините” да се ориентират директно към летния трансферен пазар.

Това означава, че сега се отказват изцяло от селекция, но биха взели само футболисти, които са много висока класа и могат отсега да подсилят тима за Европа. Спешна селекция за битката за титлата обаче няма да има и част от сделките ще бъдат отложени за лятото, когато предлагането на играчи ще бъде по-голямо.

Така и треньорът Елин Топузаков ще може да прецени по-добре наличните състезатели, а ако се стигне до треньорска рокада в края на сезона, евентуалният нов наставник ще има решаваща дума по трансферите.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *