Само в 7DniFutbol.bg

Пламен Марков: ЦСКА ще започне 2017 година с нов треньор

7 Dni Futbol01.12.201651

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков заяви, че не иска да коментира играта и резултатите на отбора след победата с 2:0 над Нефтохимик в Бургас. Марков изрази оптимизъм за мачовете до края на годината и заяви, че ЦСКА ще започне 2017 година с нов треньор.

“Доволен съм от победата и се надявам да е стимул за мачовете до края на полусезона. След това искам да направим една добра подготовка и необходимите корекции, за да придобием друго лице с играта и резултатите си, за да радваме многобройните си привърженици. Избора на постоянен треньор зависи от ръководството, най-вече от собствениците. Предполагам, че за началото на новата година и за старта на подготовката това ще стане”, сподели Пламен Марков.

коментар

  • Сульо Пулев

    02.12.2016 at 8:14

    Спекулативно заглавие, като в лайняния ММач. От думите на Марков става ясно, че след Нова година ще има “постоянен треньор”. Това означава, че той може да бъде и Белчев. Доста различно е…

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ