Само в 7DniFutbol.bg

Стамен Белчев каза защо Виана е останал резерва и намекна, че му се иска да води “червените” за постоянно

7 Dni Futbol01.12.2016100

Стамен Белчев дебютира с победа 2:0 над Нефтохимик начело на ЦСКА и беше доволен от показаното от играчите си, но заяви, че играта е могло да бъде и по-добра. Той твърдо заяви, че Диого Виана е останал резерва заради натрупана умора, а кой да играе е лично негово решение.

“Надделяхме с търпение, владението на топката и опит. Можеше и малко по-добре да играем, но съм доволен от трите точки. На полувремето си говорихме, че трябва да сме малко по-търпеливи и да търсим слабите места на противника, да се възползваме от шансовете си и поисках целия отбор да се изнесе малко по-напред. Който аз преценя, той ще играе, но в Диого и доста от момчетата има натрупана умора.

Философията на ЦСКА е само победи и, когато липсват, очакванията към момчетата са по-големи. Надявам се да наредим няколко успеха и напрежението да спадне. Направил съм две тренировки с отбора, колегите преди мен са подготвили отбора добре и е много рано да говорим за мой почерк”, сподели Белчев и намекна, че има желание да остане начело на тима за постоянно, ако си заслужи доверието на ръководството.

“Аз съм временно начело на отбора, докато г-н Ганчев каже аз ще водя отбора. ЦСКА е голям клуб за България и всеки треньор иска да работи в ЦСКА. Нашия отбор е млад, надявам се да продължим да ги налагаме и към всеки един младок вратата е отворена към първия състав”, завърши Белчев.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ