Само в 7DniFutbol.bg

Връх на наглостта! Обраха герой от САЩ’94 на награждаване на деца

7 Dni Futbol01.12.201640

Легенда на българския футбол стана жертва на нагъл обир посред бял ден в центъра на София, съобщи “Витоша Нюз”. Бончо Генчев беше част от церемонията по награждаването на млади футболни таланти в ресторант “Спортна среща” на Националния стадион “Васил Левски”. В края на официалната част бившият национал и герой от Световното първенство в САЩ през 1994 г. беше неприятно изненадан. Първият наш футболист, играл в английската Висша лига, откри, че му липсват лични документи, пари и два скъпи телефона. Апашът е бил забелязан от Генчев.

“Нямам думи! Как може да има такива лоши хора? Видях крадеца, мога да го разпозная на записите от охранителните камери на стадиона. Още по време на награждаването на децата този тип ми направи впечатление, че се навърта около масата, където си бях оставил палтото. Беше облечен с лъскаво синкаво яке. По едно време отблесна ревера от вътрешния джоб на палтото, което ме накара да се усъмня, че става нещо нередно.

Побързах да отида до масата, разминах се даже с крадеца. Тогава разбрах, че са ме обрали. Опитах се да го догоня по стълбите, обаче оня вече беше избягал”, обясни Генчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ