Само в 7DniFutbol.bg

Томаш не дава на Верея да лети в облаците, треньорът още говори борба за оцеляване

7 Dni Futbol01.12.201600

Старши треньорът на Верея Александър Томаш обяви, че победата над Берое с 1:0 се дължи най-вече на желанието на футболистите му. Той изтъкна, че има още много какво да се промени в играта на тима.

„На футболистите се дължи, те винаги са най-важните. Аз съм такъв човек, но… ако искаме да бъдем там, където искаме, трябва да променим много неща. Като активност, като владеене на топката, като контраатаки. Това не значи, че играчите няма да получат моите аплодисменти”.

„Можем да кажем, че Верея се опитва да извлече максимума от футболистите, с които разполага. Това не е моят стил, но в крайна сметка това е борба за оцеляване. В момента играчите градят основата на отбора”, добави треньорът на Верея.

„Човек е голям, колкото са големи мечтите му”, така отговори той на въпрос какви са шансовете на тима за оцеляване в елита.

„За мачовете навън ни трябва футболно самочувствие на терена и трябва да се опитваме във всяка една тренировка и мач да добавяме по нещо. Човек трябва да се развива”.

„За нас всеки мач е тежък. Цикълът е гъст в момента. Най-важното е да възстановим футболистите и да им опънем ушите, за да са здраво стъпили на земята”, добави Томаш.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *