Само в 7DniFutbol.bg

Феро издаде присъдите на седмина от Берое и оплю Сашо Димитров: Много неща са сбъркани в селекцията

7 Dni Futbol01.12.201610

Старши треньорът на Берое Ферарио Спасов призна, че няма да разчита на седмината футболисти, чийто имена изтекоха минути преди началото на битката за Стара Загора срещу Верея, която тимът му загуби с 0:1. В “черния списък” на Феро са Васил Панайотов, Том, Неманя Милисавлевич, Станислав Дрянов, Христофор Хубчев, Педро Маркес и Маркитос.

„Който не отговаря на критериите, тези имена могат да бъдат не само 7, а и доста повече. Доста неща са сбъркани във футболистите, които са привлечени в този отбор. Никой не е доволен от състоянието на Берое и това е напълно нормално, хората с право искат по-качествена игра, но това става с доста работа. За тази група съм категоричен, че няма да разчитам на тези седем футболисти, които съм решил. Ще завършим с останалите момчета сезона, а после ще преценим какъв точно е приносът на всеки от тях”, сподели Спасов по горещата тема под Аязмото, а относно самият мач заяви, че Верея е победил Берое по начина, по който е спечелил повечето от мачовете си и “зелените” са паднали в капана.

„Съперникът ни е отбор, който печели мачовете си точно по този начин – много добре групиран, не ни даде празни пространства. Те спечелиха така и срещу Дунав, срещу Локо (ГО) и се противопоставиха добре на ЦСКА. Ние не сме очаквали друго от тях, а от нас. Най-лошото е, че се намираме в позиция, която не отговаря на позициите и на традициите на Берое.

Имахме териториално превъзходство, но проявихме старата си слабост и не създадохме достатъчно положения. Продължава неубедителното представяне. Тези резултати водят до напрежение в състава. Аз и в най-смелите си очаквания не съм смятал, че това заболяване в отбора е толкова голямо, но ние трябва с чест да доиграем полусезона и да направим равносметка какво трябва да направим за втората част от сезона.”

„Специално Мапуку не е получавал указания да се връща и да поема топката, нито да променя позицията си. Ние, макар да играхме повече с топката не се виждаше как можем да материализираме териториалното превъзходство.”

„Ако не отбелязваме голове, е ненормално да се говори за излизане от кризата. Искам да благодаря на феновете, които въпреки загубата, явно разбират ситуацията в отбора, а тя не е никак лека. Нашата работа е да направим всичко възможно през зимата да променим облика на отбора”, завърши Феро.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ