Само в 7DniFutbol.bg

Домусчиев, направи трибуна “Пловдив”!

7 Dni Futbol26.11.201681

Лудогорец вече е на 6 точки пред Левски, със сериозен потенциал в сряда след директния мач те да са 9. И за това не е виновен Кешеру, Марселиньо, левият крак на Бабатунде или някой схванат прешлен на Божката Краев. Виновен е само Пловдив! Ботев и Локомотив са отборите, които взеха най-много точки на Левски този сезон – цели 7! “Сините” завъртяха два хикса под тепетата, губейки 4 точки – 2:2 на “Лаута” и мъчно 1:1 на “Коматево”, а смърфовете си тръгнаха и с три точки от “Герена”. Та двата пловдивски тима са вкарали 5 от общо 8-те гола, които Левски е допуснал този сезон! На това, ако Кирил Домусчиев не му казва ценна помощ по пътя към титлата, няма на какво!

Затова не е лошо новата трибуна, която ще се строи в Разград от догодина, да бъде кръстена “Пловдив”! От уважение към двата отбора, които свършиха работата, така че да е ясно, че победа в сряда ще засили шестата поредна титла към Разград.

Все пак, ако не бяха тези Ботев и Локомотив, Левски сега щеше да е на точка пред Лудогорец и мача в сряда нямаше да се струва чак толкова небрежен на Георги Дерменджиев.

коментар

  • Иван

    28.11.2016 at 22:13

    След трибуна боби михайлов другите трибуни не са важни!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *