Само в 7DniFutbol.bg

Само зомбитата вярват, че мястото на Стойчо Младенов е в ЦСКА!

Върнете Стойчо Младенов да бие пак “говедата”! С Екзекутора ЦСКА щеше да е друг. Стойчо е роден за “Армията”!

Това са само част от “армейските” вопли в социалните мрежи.

Хора, вие полудяхте ли!? Кой Стойчо по-точно искате? Този, който не беше уредил само внучката ли си на заплата при разграбването на ЦСКА?

Младенов, който винаги напуска ЦСКА в посока Египет или Казахстан, стане ли напечено на “Армията”, наближи ли време за фалит?

Извинявайте, но и при двете национални катастрофи на ЦСКА, треньор, главен мениджър и основен носач на куфарчетата с парите беше Младенов. Само заради това Стойчо няма право не да стъпва на “Армията”, а дори да минава по “Драган Цанков”! За двата му гола срещу Ливърпул, плочата си стои в Борисовата градина…

Бил Левски 6 пъти подред! Чудесно, но какво донесоха тези 6 пъти подред за ЦСКА? Титла? Купа? Не! Донесе нещо много страшно, доведе до подмяна на ценностната система в Борисовата градина. Което бе отлично за такива некадърни треньори като Младенов. Стойчо е точно това – некадърен треньор и отличен, фантастичен мотиватор. За България това върви, но в Европа…

И точно тук идва подмяната на ценностната система. Младенов си даваше сметка, че не може да вирее в истински ЦСКА, в такъв, в който тавана е Ливърпул, Байерн, Аякс, а не отбори от столичните покрайнини. И затова той превърна Левски в най-голямото зло. Измисли щуротии за директиви и прочие глупости, с които да придаде величие на победите си над един тим, който в същия период записа над 30 поражения и обра де що има калъфка! Младенов така зомбира феновете, че те прощаваха Мура и Зибру, заради някакви победи над “геренци”, които не водят до нищо.

Ето това е предателството на Младенов към ЦСКА. Той отне европейското величие на ЦСКА. Сложи табелата “Плоски” като норматив за европейска интеграция. И къпейки се в собственото си змислено величие погреба ЦСКА.

И сега този човек някакви фенове пак го искат на “Армията”!? Да биел Левски…Може, но при друг човек начело на клуба. Сега са Гриша Ганчев и Христо Стоичков. А тяхната цел е Европа, където такива като Младенов не вървят. Все пак в турнирите го няма Левски, там са Зимбру и Мура.

4 коментара

 • Red Justice

  07.11.2016 at 6:57

  Точно и ясно. Ако и това някоя дървена глава не го разбере, мястото му е на друг стадион

  Reply

 • ЦСКА

  07.11.2016 at 10:07

  Абсолютно точен анализ за треньора Младенов. Не ,не и не!

  Reply

 • цска

  07.11.2016 at 10:37

  БЕЗРЕЗЕРВНО СЪГЛАСЕН.нали знаете кой единствено си получи всички пари до последната стотинка при лупи и изчезна вдън замя,а на всичкото отгоре некадърен треньор

  Reply

 • Yuliyan Milev

  07.11.2016 at 12:23

  Стойчо е добър мотиватор,що годе треньор, но е убийствен комисионер. Ако има някой да си е взел парите от старото дружество е точно той. Да не говориме че точеше клуба с трансферите които правеше. Мерси. Но по-добре да НЕ идва.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ