Само в 7DniFutbol.bg

Само в 7DF: Васил Божков се ангажира с Левски!

7 Dni Futbol01.10.2016112

Край с нещастната любов на Васил Божков към ЦСКА! Хазартният олигарх, който щеше да спасява, да възстановява, да обогатява “армейците”, пристана на клуба, от който бе изхвърлен през 1994 година, заедно с Кеворк Кеворкян.

Божков е подал ръка на новия собственик на Левски Спас Русев и вече освен финансова подкрепа (чрез една от хазартните си фирми), осигурява на бившия комунист и футболна логистика.

Ходът му е напълно обясним, с оглед хазартните интереси. Както е известно най-големият конкурент у нас на Божков е спонсор на Лудогорец. В ЦСКА пък не бе допуснат от Гриша Ганчев. Така че чисто имиджово за Божков е повече от важно Левски да стане шампион.

Има и нещо друго, и това е Спас Русев. Със съдействието точно на царския лобист Божков продаде 49 процента на гръцки милиардер.

ОЧАКВАЙТЕ САМО В 7DF КАКЪВ АНГАЖИМЕНТ Е ПОЕЛ ЧОВЕК ОТ БФС В КАБИНЕТА НА БОЖКОВ!

2 коментара

 • Ганчо

  01.10.2016 at 4:32

  Какво значи “осигурява футболна логистика”?

  Reply

  • POLYTRON

   01.10.2016 at 11:45

   Ами когато лефскето закъса на терена да му се дадат 1-2 или колкото е нужно там дузпички. Или да се изгони някой футболист на някой непослушен като “Царско Село” отбор. Да се даде финансов стимул на отборчета като Верея, които срещу ЦСКА играят на кило месо и литър кръв, докато срещу лефскето и делиорманските кренвирши наблюдават с интерес отблизо как се играе футбол – общо взето, ей такива неща характерни за подуянските курви на всяка власт!!! Преди време, Иво Тонев ги нарече – ДРУГИТЕ НАЧИНИ :))))

   Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ