Само в 7DniFutbol.bg

Гонзо се радва на победата, но пак намери кусури на своите

7 Dni Futbol30.09.201690

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов сподели, че се радва за целия отбор на „моряците” и поздрави своите момчета след победата над Берое с 1:0.

„Нашата мисъл беше да дойдем да победим. През цялото време мисълта ни беше да контролираме топката, да бъдем агресивни, когато не е в нас. Можехме да решим мача още по-рано. Но след изгонването на Иво Иванов контролът беше изцяло наш. Но изпускаме много положения, което не е добре. Винаги, когато изпускаме, имаме проблеми в последните минути.”

„Опитахме да бъдем агресивни, но днес спечелихме с владението на топката.”

„Проблем е, че някой път подценяваме отборите и ситуациите, особено когато сме домакини.”

„Винаги когато един отбор поведе, можеш да правиш каквото си искаш като тактически варианти. Имахме ситуации. Знаехме, че Берое ще излезе по-напред, искахме да затворим мача с някое положение.”

„Важна победа срещу отбор, който ни е конкурент за шестицата. Трябва да бъдем доволни за момента от това, което показва Черно море, особено в този мач.”

„Не съм бил изнервен. Аз знам, че отборът играе добър футбол. Ако само в един мач влезеш неподготвен психически, може да загубиш.”

„Радвам се за Иван Коконов, за целия отбор, не само за него. Радвам се за отбора. Поздравявам момчетата.”

„Подготвям отбора така, че всеки мач да играем за победа – дали срещу ЦСКА или Лудогорец, такава ни е мисълта винаги. Убеден съм, че след тази победа отборът ще играе успокоен и освободен и напълно нормално ще се опитаме да победим Верея”, каза Гонзо пред „Диема Спорт 2”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *