Само в 7DniFutbol.bg

Пука ли му на Люпко, че някой може да си е купил първенството?

7 Dni Futbol30.09.2016110

Старши треньорът на Левски Люпко Петрович заяви, че не се интересува от това дали първенството ще се изиграе честно или не. Наставникът на “сините” беше категоричен:

„Не знам, а и не размишлявам дали играта ще бъде честна. Не знам дали борбата ще е честна, дали ще е така, или пък иначе. Аз подготвям отбора и играем от мач за мач. Не можем да си правим някакво друго планиране или програмиране. Играем мач за мач и ще видим къде ще се намираме“.

Петрович коментира и предстоящият мач с Дунав в неделя. “Сините” са първи в класирането, а русенци – втори.

„Аз никога не съм спокоен преди мач. Във футбола всеки може да те победи, ако не влезеш правилно в мача. Дунав е отбор за уважение. След първите осем кръга самата им позиция говори достатъчно. Имат добри футболисти, които ние познаваме добре. Качествата им не са лоши, а резултатите на Дунав не са случайни.

Много обичам, когато публиката дойде на стадиона, за да ни подкрепя. Искам ние да играем добре и да им се реваншираме за подкрепата с една победа и така да се утвърдим на позицията, на която сме в момента. Ето, че ще помоля феновете да подкрепят отбора в този мач, както са го правили винаги“, добави Люпко Петрович.

За съжаление Мицански още не е готов. Така се получава с футболистите, които не са направили подготовка, или са закъснели за нея. Такива примери са Мицански, Галин Иванов и Хеан Деса. Те са форсирани и не са готови, а когато футболист не е готов, не може да играе както умее“, каза треньорът на „сините“.

Искам още един път да кажа, че Дунав Русе има добри футболисти. Много добре съм запознат с Будинов, Ненов и Огнянов. Те играят добре и са във форма. Този отбор е достоен за уважение. Ще се потрудим, за да не ни изненадат по никакъв начин и да ги победим“, завърши Люпко Петрович пред Дарик.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *