Янев се оплака: Имам много футболисти

7 Dni Futbol30.09.201630

Старши треньорът на Нефтохимик Христо Янев даде днес пресконференция по повод гостуването на Лудогорец в неделя от 20:00 часа.

„Трудно ще определим групата за мача, защото всички играчи се вложиха максимално през изминалата седмица. Работихме в насока да изчистим грешките от мача с Локомотив (Пловдив) и се надявам да подобряваме играта си с всеки изминал мач. Лудогорец има достатъчно дълга резервна скамейка и мача в сряда няма да им попречи. С всеки изминал двубой те показват израстване, но всеки един отбор има шансове във всеки един мач. Срещу ПСЖ те показаха много качествен футбол, футбол на европейско ниво“.

„Трябва да е ясно, че сме в сложна ситуация. Сега ни предстои мач с най-добрият отбор в България и това за нас е възможност да покажем на какво ниво сме. В момента разполагаме с 29 човека, а трябва да е ясно, че така е невъзможно да се води нормален тренировъчен процес и едновременно да се обръща индивидуално внимание на всеки“.

Междувременно стана ясно, че в паузата на първенството Нефтохимик ще изиграе контрола с Поморие, като през следващата седмица ще стане известно мястото и часа на проверката.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *