Само в 7DniFutbol.bg

Новата звезда в атаката на ЦСКА разкри големите си цели с червения екип

7 Dni Futbol30.09.2016110

Представянето на Густаво Кулма с екипа на ЦСКА в последният един месец накара медиите в Колумбия да му обърнат внимание. 23-годишният флангови играч, който Едуард Йорданеску премести на върха на атаката, разкри пред изданието “Vavel”, че в началото му е било доста трудно да се адаптира към живота и културата в България, но вече има големи цели у нас.

“Началото беше трудно, трябваше да свикна с напълно непознати живот и език. Студът също е много сериозен, аклиматизирах се бавно. Сега обаче имам 3 гола в последните 4 мача и целта ми е да продължа тази серия. Ще продължа да давам всичко от себе си във всеки мач, защото искам да оставя следа в българския футбол и, надявам се, това да ми помогне да направя трансфер в по-голямо първенство”, споделя Кулма и допълва, че със силните си изяви се надява да попадне в полезрението на националния селекционер на Колумбия Хосе Пекерман.

“Това е мечтата на всеки футболист, да представлява страната си.  Европейският футбол е много труден. Българското първенство не е добре познато, но когато играеш тук осъзнаваш колко е труден шампионатът и, че е доста силен. Идеята ми е да продължа да се адаптирам и да продължа да показвам потенциала си. Ще бъде страхотно това да ми даде възможност да изпълня мечтата си и да играя за националния отбор на Колумбия”, завършва Густаво Кулма.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *