Само в 7DniFutbol.bg

Прецакаха Русев! Босът бил убедил Мъри да се върне

7 Dni Futbol30.09.201651

Левски все по-сериозно удря на камък в опитите да си върне треньора Станимир Стоилов. “Сините” се опитваха до края на септември, което е днес, да обявят Мъри като нещатен консултант, с което да го капарират за следващ треньор. Такава е генералната идея на новия собственик Спас Русев. Той бе постигнал устна договорка с хора от ръководството на Астана. Шефвете на казахстанския клуб обаче не спазили първоначалната уговорка и дори са дали да се разбере, че към този момент шансовете Стоилов да не изпълни договора си с Астана са нищожни.

Спас Русев се е консултирал с Мъри неформално по някои въпроси свързани с Левски с намерението да подготви почвата за неговото завръщане на “Герена”. За момента обаче изглежда, че Стоилов ще трябва да изпълни договора си с Астана, който е за още една година. Още повече, че ако уволнят наставника, казахстанците ще трябва да му платят сериозна 6-цифрена сума като компенсация. Ако пък Стоилов пожелае да разтрогне контракта си, пък той ще трябва да плати неустойка. Треньорът не е склонен на подобна стъпка, а и от Левски нямат намерение да платят компенсацията вместо него.

“Тема спорт”

коментар

  • Антироналдовец

    30.09.2016 at 16:05

    Шест цифрена сума значи максимум 900000 лв. Ако Спас ги няма тези пари тогава за какъв голям собственик става дума? Това за него трябва да са джобни пари, но както ви казах и преди трудно се взема от такива “бизнесмени”….

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ