Само в 7DniFutbol.bg

Топчо измъкна Левски от Люпко, “сините” с тежка 9-ка срещу Дунав

7 Dni Futbol29.09.201670

Днешната тренировка на Лeвски бе водена от помощника на Люпко Петрович Елин Топузаков. Топчо изведе “сините” на един от помощните терени на стадион “Георги Аспарухов”, като заниманието бе старт на подготовката на тима за предстоящото домакинство на Дунав тази неделя. Причината той да води заниманието е, че кара курсовете за Про лиценз. Люпко Петрович наблюдаваше отстрани дейността на Топузаков.

Играчите преминаха през серия от кондиционни и бегови упражнения и завършиха с игри за движение и точност на паса и игра на малки вратички.

В тренировката дейно участие взеха всички футболисти, като нападателят Илиан Мицански, който бе извън групата за мача с Локомотив ГО, вече е възстановен и тренира наравно с останалите си съотборници. Георги Янев и Ивайло Найденов, които вчера играха за Левски в младежката Шампионска лига навъртяха няколко обиколки на терена.

Левски посреща Дунав в неделя от 17:45 часа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ