Само в 7DniFutbol.bg

Петев само ще си мечтае за събличане! Най-лошият възможен враг му вдигна мерника в Динамо

7 Dni Futbol29.09.201620

Ивайло Петев беше представен днес по обяд като старши треньор на хърватския Динамо (Загреб) и, както отбелязват медиите в страната, не каза нищо съществено по време на пресконференцията си, освен познатите заучени реплики. Това, което обаче наистина трябва да притеснява Петев не е отношението на медиите, а това на най-запалените фенове на Динамо от фракцията “Bad Blue Boys”. Te са бесни на силният човек в клуба Здравко Мамич след изгонването на легендата Златко Кранчар и в Хърватия очакват гнева им сега да бъде насочен към новия треньор. Ако това наистина се случи, то събличането на “Герена” ще се стори на Петев като детска закачка.

Ултрасите от “BBB” са изключително крайни в действията си и неведнъж през годините са попадали с лошо в светлината на прожекторите и са докарвали куп проблеми и глоби на Динамо. Още по-неприятното за Петев е, че дебютът му ще е срещу големият враг Хайдук (Сплит) и при негативен резултат в дербито “Лошите момчета” веднага ще покажат кои са.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ