Само в 7DniFutbol.bg

Хубчев ревизира списъка на Петев за Франция и Швеция

7 Dni Futbol29.09.201670

Петър Хубчев ще направи ревизия на повиквателните, които предшественикът му Ивайло Петев е имал намере­ние да разпрати до футболистите, играещи в България. Списъкът вече е бил изготвен, като е трябвало само да се информират клубовете. Пър­вата работа на Петър Хуб­чев, след като сложи подпис под договор с БФС, е да разгле­да на кои е смятал да разчита Петев, както и да направи корекции. Напълно възможно е той да се довери на някои от футболистите, които трени­раше в Берое. Хубчев бе стар­ши треньор на заралии до ме­сец април тази година, пише “Тема спорт”.

Новият селекционер обаче трудно ще направи промени по повиканите футболисти, играещи в чужбина. Той може да се откаже от някои от тях, но е почти невъзможно да заяви желание други да пристигнат – клубовете им може да откажат да ги пуснат, тъй като сроковете за това вече са минали.

Ивайло Петев повика 12 ле­гионери за сблъсъците с Фран­ция и Швеция. От списъка пра­ви впечатление отсъствие­то на централния защитник Иван Иванов, както и завръ­щането на тарана Андрей Гълъбинов, който играе в италианския втородивизионен Новара.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ