Само в 7DniFutbol.bg

Последни напъни! ЦСКА се връща в Панчарево до месец

7 Dni Futbol29.09.201660

ЦСКА ще може да използва базата в Панчарево в рамките на месец. На “Армията” са нап­равили разчет, според който завръщането там ще е въз­можно до края на октомври. Най-наложително в момента е да се изградят наново събле­калните, които досега бяха пълни руини, пише “Тема спорт”.

Дейностите ще се извършат при ударни тем­пове и в рамките на 30-ина дни червените ще разполагат с много по-добри условия в Пан­чарево. Двата терена там вече се сдобиха с изцяло нови естествени нас­тилки, а след завършването на съблекалните базата ще е го­това за експлоатация.

С това обаче далеч няма да се изчерпят дейностите по Панчарево. Там ще се изгради още един терен (със средства на Александър Чакмаков), как­то и две игрища със средства от продажбата на абонаментни карти. Освен това база­та ще бъде снабдена с нови бунгала, фитнес зала, възстановителен център, ресто­рант и други помощни постройки. Те обаче ще бъдат изг­радени на по-късен етап, но Панчарево ще може да бъде из­ползвано веднага, след като съблекалните са завършени.

Освен това Панча­рево ще бъде и домът на шко­лата, която ще играе там официалните си мачове. Очак­ва се това да стане факт още в началото на месец ноември.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ